Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001
Title: Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій
Other Titles: Peculiarities of adaptation of autonomous food production to the combat zone
Authors: Антоненко, Ігор Володимирович
Issue Date: 3-Nov-2025
Publisher: MDPC Publishing
Citation: Антоненко І. Особливості адаптації автономного підприємства громадського харчування до зони бойових дій / І. В. Антоненко // Innovation and development in world science : Proceedings of the 1st International scientific and practical conference. - Zurich, Switzerland : MDPC Publishing, 2025. - P. 430-433.
Abstract: В умовах збройного конфлікту підприємства громадського харчування стикаються з необхідністю оперативної адаптації до екстремальних умов. Автономні об'єкти, здатні функціонувати незалежно від централізованих систем постачання, відіграють ключову роль у забезпеченні продовольчої безпеки населення та військових підрозділів у зоні бойових дій. Актуальність теми обумовлена потребою у стійких та мобільних рішеннях, здатних забезпечити харчування в умовах зруйнованої інфраструктури, перебоїв з постачанням та загрози безпеці.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/32001
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Appears in Collections:Матеріали наукових конференцій та семінарів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
111_ Zurich _Антоненко_публікація.pdf1,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.