Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Название: Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах
Авторы: Щербак, О. В.
Заварзін, О. О.
Дата публикации: 2016
Издательство: КНУТД
Библиографическое описание: Щербак О. В. Особливості формування інтер’єру приміщень закладів громадського харчування при університетах / О. В. Щербак, О. О. Заварзін // Тези доповідей XV Всеукраїнської наукової конференції молодих учених та студентів "Наукові розробки молоді на сучасному етапі". Т. 1 : Секція "Нові наукомісткі технології виробництва матеріалів, виробів широкого вжитку та спеціального призначення" : 28-29 квітня 2016 р. — К. : КНУТД, 2016. — С. 224.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/4346
Располагается в коллекциях:Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)
Наукові розробки молоді на сучасному етапі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
20160428-29_ТЕZY_V1_P224.pdf251,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.