Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 128.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
янв-2020Теоретико-методичні засади забезпечення ефективності функціонування підприємстваДіденко, Є. О.; Чумак, О. В.
2019Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфериПузирьова, П. В.
2018Роль ділового іміджу у забезпеченні конкурентоспроможності торговельного підприємстваБондаренко, Світлана Михайлівна; Голембівська, В. В.
2018Інновації як основа забезпечення конкурентоспроможності підприємства на ринку чаю в УкраїніБондаренко, Світлана Михайлівна; Шацило, Олександра Олегівна
2019Якість та її вплив на конкурентоспроможність товару на прикладі ТОВ "БМ-Маркет"Крахмальова, Н. А.; Носкова, А. О.
2019Розробка кампанії з підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок медійних засобів та стимулювання збутуНіфатова, О. М.; Лакомська, С. А.
2019Інструментарій підвищення конкурентоспроможності підприємства на засадах корпоративної соціальної відповідальностіНіфатова, О. М.; Першко, О. В.
дек-2018Інноваційна діяльність як засіб адаптації підприємства до умов ринкової економікиБреус, Світлана Василівна; Сомов, Мирослав Олександрович
2020Theoretical and methodological aspects of formation of enterprise’s business modelZhu, Haoyu; Kozhushko, R.
2020Підвищення конкурентоспроможності підприємстваДудко, П. М.; Вареник, Д. С.