Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459
Название: | Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук |
Авторы: | Вітренко, О. М. Рацук, М. Є. Сарібєкова, Д. Г. |
Ключевые слова: | essential oils hand cream canning properties microbiological indexes bacterial and mushroom microflora эфирные масла крем для рук консервирующие свойства микробиологические показатели бактериальная и грибная микрофлора ефірні олії крем для рук консервуючі властивості мікробіологічні показники бактеріальна та грибна мікрофлора |
Дата публикации: | 2017 |
Библиографическое описание: | Вітренко О. М. Дослідження можливості використання ефірних олій в якості консервантів у складі крему для рук [Текст] / О. М. Вітренко, М. Є. Рацук, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки. - 2017. - № 2 (108). - C. 127-133. |
Source: | Вісник Київського національного університету технологій та дизайну. Серія Технічні науки |
Краткий осмотр (реферат): | Результати досліджень можуть бути використані при виготовленні кремів для рук. Результаты исследований могут быть использованы при изготовлении крема для рук. The results of researches can be used on at making of hand cream. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/6459 |
ISSN: | 1813-6796 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації (статті) Вісник КНУТД |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
V108_P127-133.pdf | 393,97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.