Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944
Название: | Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу |
Авторы: | Щербак, В. Г. Кузьменко, Ю. Г. |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес кейтерингове обслуговування кейтер кейтерингова компанія |
Дата публикации: | 2017 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Кузьменко Ю. Г. Особливості розвитку та проблематика сфери кейтерингу / Ю. Г. Кузьменко ; наук. кер. В. Г. Щербак // Наукові розробки молоді на сучасному етапі : тези доповідей XVI Всеукраїнської наукової конференції молодих вчених та студентів (27-28 квітня 2017 р., Київ). - К. : КНУТД, 2017. - Т. 3 : Економіка інноваційної діяльності підприємств. - С. 248-249. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/7944 |
Faculty: | Факультет економіки та бізнесу |
Department: | Кафедра підприємництва та бізнесу |
Располагается в коллекциях: | Економіка інноваційної діяльності підприємств Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
NRMSE2017_V3_P248-249.pdf | 446,33 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.