Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2017 | The research of factors affecting the development of higher educational establishments in Ukraine | Kharchenko, Tetiana O.; Horlatova, O. M. |
2015 | Автоматизація вимірювального контролю температури проби харчового барвника | Себко, В. В.; Здоренко, В. Г.; Петухова, К. О.; Мінкова, А. К. |
2017 | Автоматизація технологічного процесу виробництва профілактичних устілок з активним впливом на рефлекторні точки стопи | Пруднікова, Н. Д.; Первая, Н. В.; Бабич, А. І. |
2016 | Аналіз методів оцінки якості взуття і шкір для верху взуття | Матвієнко, О. В.; Бабич, А. І.; Кернеш, В. П. |
2017 | Аналіз способів надання мікробіологічної стійкості матеріалам в процесі виготовлення взуття | Фурса, Т. М.; Гречаник, Ю. В. |
2015 | Аналіз сучасних принципів і підходів до оцінки якості та безпечності харчової продукції | Хімічева, Г. І.; Зенкін, М. А.; Скалига Т. М. |
2014 | Аналіз чинників, що впливають на формування асортименту і підвищення попиту на дитяче взуття | Федіна, М. О.; Бабич, А. І. |
2014 | Аналітичні методи оцінювання та прогнозування рівня якості швейних виробів | Савчук, Н. Г.; Іокст, Н. В. |
2015 | Базові складові якості професійної підготовки фахівців у Хмельницькому національному університеті | Скиба, М. Є. |
2016 | Вдосконалення процесу поетапного оцінювання відповідності виробів зі шкіри | Варавка, В. С.; Бабич, А. І. |
2020 | Використання розподілу Пуассона в системі управління якістю на підприємстві | Бондаренко, Світлана Михайлівна |
2016 | Вплив факторів споживчого вибору на формування асортименту жіночого взуття | Бабич, А. І.; Майорова, З. С. |
2018 | Вплив факторів споживчого вибору на формування спектру послуг з ремонту взуття | Бабич, А. І.; Мирошниченко, І. М. |
2016 | Економічне обґрунтування вибору технологічного обладнання підприємств легкої промисловості | Макатьора, Д. А.; Лісун, Я. В. |
2017 | Експертиза якості жіночого взуття вітчизняного виробництва | Бабич, А. І.; Корзун, О. С. |
2015 | Експертна оцінка показників якості лляної тканини | Защепкіна, Н. М.; Мусіна, Т. А.; Чопко, К. В. |
2017 | Забезпечення якості лікарських засобів рослинного походження: стан та перспективи | Баула, О. П.; Деркач, Тетяна Михайлівна |
2018 | Застосування логістичних принципів для підвищення якості та безпеки комплексної туристичної послуги | Хімічева, Г. І.; Михалко, А. О. |
2017 | Использование контрольных карт шухарта для анализа стабильности процесса производства одежды | Булгару, В.; Кочорва, О. |
2014 | Конкурентоспроможність продукції хлібопекарської галузі України | Бокій, О. В. |
2013 | Критерії оцінки працездатності, надійності та якості роботи аркушепровідних систем офсетних друкарських машин | Несхозієвська, Т. М.; Киричок, П. О.; Зенкін, М. А. |
2014 | Механізм формування соціальної відповідальності в середовищі вищої освіти | Лісун, Я. В. |
2014 | Обґрунтування управлінських рішень в системі менеджменту підприємства | Федоряк, Р. М.; Худік, О. О. |
2014 | Організаційно-економічні аспекти підвищення якості освітньої послуги | Безверхий, К. В. |
2014 | Особливості використання соціально-орієнтованої концепції загального управління якістю TQM в Україні | Бондаренко, Світлана Михайлівна; Строкач, І. А. |
2016 | Особливості дореалізаційної оцінки якості шкіряного взуття | Бабич, А. І. |
2016 | Особливості типів тестування програмного забезпечення | Писанець, К. К.; Вовчук, А. В. |
2018 | Оцінка економічної безпеки закладів вищої освіти | Харченко, Т. О. |
2017 | Переваги та загрози від застосування методу QFD (структурування функції якості) на підприємстві | Дудко, П. М. |
2019 | Підвищення якості послуг міського громадського транспорту за рахунок розвитку малих і середніх форм підприємницької діяльності | Ганущак-Єфіменко, Л. М.; Никитюк, О. В. |
чер-2017 | Підходи до побудови концепції нагляду за якістю фінансової звітності підприємства | Безверхий, К. В. |
2013 | Розробка функціональної моделі контролю якості постачання сировини та матеріалів на харчові підприємства | Ткаченко, Т. І. |
2012 | Социально-экономическая сущность интегрированной системы менеджмента качества | Момот, А. И.; Мартынюк, Е. С. |
2012 | Сучасні тенденції в управлінні якістю хіміко-фармацевтичних виробництв і підготовка кадрів для фармацевтичної галузі | Кузьміна, Г. І.; Строкань, А. П.; Баула, О. П. |
2016 | Теоретичні засади впровадження інформаційної логістики в туризмі | Гарафонова, О. І. |
2017 | Фактори об’єктивності в оцінці бізнес-процесів підприємств через показники якості | Вітковський, Ю. П.; Єршова, О. О. |
2017 | Якісна складова конкурентоспроможності послуг з ремонту взуття | Шамільян, К. С. |
2016 | Якість та комфортність дитячого одягу з елементами трансформації | Назарчук, Л. В. |