Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний архів КНУТД
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій (ННІККІ)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
URI
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-9 зі 9.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинності
Борисова, Оксана Володимирівна
;
Гринюк, Діана Юріївна
гру-2023
Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу
Моргулець, О. Б.
;
Костіна, Наталія
гру-2023
Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Моргулець, О. Б.
;
Нишенко, О. В.
кві-2023
Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвитку
Бунтова, Н. В.
;
Томашук, Юлія Валеріївна
2023
Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний період
Моргулець, О. Б.
;
Нишенко, О. В.
25-лип-2023
Інституційні чинники та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу України
Моргулець, О. Б.
;
Коробкіна, М. Р.
;
Вофсі, П. В.
16-чер-2023
Управління емоціями та враженнями клієнтів (СЕМ) в готельно-ресторанному бізнесі: основні підходи та прийоми
Моргулець, О. Б.
;
Аверченко, Артем Віталійович
2023
Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу
Нишенко, О. В.
чер-2023
Особливості бюджетного проживання туристів у хостелах міста Києва
Моргулець, О. Б.
;
Семенчук, Ірина Віталіївна
Перегляд
Автор
3
Нишенко, О. В.
2
Моргулець, О. Б.
1
Аверченко, Артем Віталійович
1
Борисова, Оксана Володимирівна
1
Бунтова, Н. В.
1
Вофсі, П. В.
1
Гринюк, Діана Юріївна
1
Коробкіна, М. Р.
1
Костіна, Наталія
1
Семенчук, Ірина Віталіївна
.
далі >
Тема
7
hotel and restaurant business
4
індустрія гостинності
3
hospitality industry
3
services
3
послуги
2
development
2
hotel
2
restaurant
2
tourism
2
trends
.
далі >