Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Название: | Tube meat: the end of livestock era |
Другие названия: | М’ясо з пробірки: кінець ери тваринництва |
Авторы: | Zinchuk, V. Kugai, Kseniia |
Ключевые слова: | emissions climate change artificial meat stem cells викиди зміна клімату штучне м’ясо стовбурові клітини |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Zinchuk V. Tube meat: the end of livestock era / V. Zinchuk, K. Kugai // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 42-46. |
Краткий осмотр (реферат): | The article deals with the issue of eating meat, namely the ethical aspects of the problem. Eating meat leads to significant increases of harmful emissions to the atmosphere. Global climate change and multiple problems are the result of it. You can’t make all people go vegan, but you can grow artificial meat from animal stem cells. The production of this product is too expensive satisfaction for now but it has its own advantages. Over time it will almost completely replace the real meat product. Стаття аналізує проблему споживання м’яса в їжу, а саме етичні аспекти цього питання. Споживання м’яса призводить до значного збільшення шкідливих викидів в атмосферу. З цього випливає глобальна зміна клімату та численні проблеми. Не можна змусити всіх людей перейти на вегатеріанство, але можна вирощувати штучне м’ясо зі стовбурових клітин тварин. Виробництво такого продукту поки занадто дороге задоволення, але має свої переваги. З плином часу воно майже повністю замінить справжній м’ясний продукт. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575 |
Располагается в коллекциях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P042-046.pdf | 159,96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.