Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 11.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2019Концепція функціонування та стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанної сфериПузирьова, П. В.
2020Об’єктивні передумови еволюційної трансформації системи управління як підґрунтя холістичного розвитку підприємствЧобіток, В. І.
2019Development and effectiveness of financial potential management of enterprises in modern conditionsTkachenko, V.; Kwilinski, A.; Kaminska, B.; Tkachenko, I.; Puzyrova, P.
дек-2016Імідж підприємства як один з факторів його конкурентоспроможностіДіденко, Є. О.; Лавринець, М. С.
2014Управління конкурентоспроможністю юридичної компанії на основі визначення ключових факторів успіху в умовах насиченого конкурентного середовищаДіденко, Є. О.; Ткаченко, А. Г.
2022The innovative potential of integrated business structures: theoretical and methodological framework for evaluation and implementationOlshanska, O.; Puzyrova, P.
2021Значення інфраструктурного забезпечення інноваційно-інвестиційних процесів у розвитку сільських територій в умовах конкурентної економікиПетрецький, І. І.
16-июн-2023Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста КиєваМоргулець, О. Б.; Коробкіна, Марина Романівна
2021Управління інноваційним розвитком підприємства через призму конкурентоспроможностіКасич, Алла Олександрівна; Руденко, Д. О.; Салманов, А.
2017Методика діагностики технологічного рівня виробничих процесів на підприємствіМакатьора, Д. А.