Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2019 | Improvement of car quality monitoring system in operation | Zenkin, M.; Pashkovska, M. |
2023 | Management of the innovative provisioning process quality of tourist and hotel-restaurant business services | Stepanova, O.; Tonkykh, O. |
2021 | Professionally important qualities of the specialists in design, technology, and service in the postmodern society | Yezhova, Olga; Anisimov, Nikolay; Pashkevich, Kalina; Androshchuk, Ihor; Mishchenko, Olena |
2019 | Quality assurance of logistic service of vehicle station dealers | Himicheva, A.; Zenkina, S. |
2018 | Активізація підприємницької діяльності підприємств сфери послуг | Донченко, С. С.; Щербак, В. Г. |
2013 | Вплив експертного оцінювання на якість надання побутових послуг | Теміндарова, Ю. А.; Шепель, О. В. |
2018 | Вплив факторів споживчого вибору на формування спектру послуг з ремонту взуття | Бабич, А. І.; Мирошниченко, І. М. |
2023 | Гуцульські сувенірні ринки як атракція сфери обслуговування | Борисова, Оксана Володимирівна; Давиденко, Олександр Олександрович |
2024 | Дослідження впливу міжнародних рітейлерів на роздрібні мережі та змін споживчих вподобань | Орел, Анна Миколаївна; Шавирін, Валерій Васильович; Шулик, Павло Олександрович |
2014 | Застосування інтернет-технологій у діяльності підприємств сфери послуг | Паливода, О. М.; Зобенько, Ю. В. |
сер-2014 | Класифікація та систематизація послуг в контексті розвитку теорії сервіс-менеджменту | Моргулець, О. Б. |
19-вер-2024 | Конкурентоспроможність підприємств сфери послуг в умовах смарт-економіки | Шацька, Зорина Ярославівна; Тесленко, А. В. |
2016 | Моделювання поведінки споживачів на ринку послуг | Пічик, К. В. |
25-чер-2024 | Модернізація сфери гостинності в Україні | Городянська, Лариса Володимирівна; Дубовик, Марія Русланівна |
14-чер-2023 | Мультисервісна корпоративна мережа підприємства | Стаценко, Д. В.; Савісько, Вячеслав Олександрович |
2016 | Основні напрями підвищення конкурентоспроможності автосервісного підприємства | Крахмальова, Н. А.; Качур, Т. А. |
2021 | Особливості менеджменту туристичного підприємництва | Костинець, В. В.; Стороженко, Є. Т. |
вер-2020 | Особливості організації роботи керівника групи в автобусних турах в умовах пандемії COVID-19 | Шацька, Зорина Ярославівна; Ісаченко, Ю. А. |
чер-2021 | Перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму Запорізької області | Заріцька, Н. М.; Бродська, В. В. |
2017 | Реклама як клієнтоорієнтований засіб формування обізнаності споживача щодо інноваційності товарів та послуг | Ніфатова, О. М.; Поповська, М. І. |
2013 | Розвиток сучасного понятійно-категоріального апарату теорії послуг | Моргулець, О. Б. |
2021 | Сервісна діяльність в торгівельних підприємствах | Крахмальова, Н. А.; Козлов, А. А. |
2017 | Система управління якістю послуг | Ганущак-Єфіменко, Л. М.; Шамільян, К. С. |
16-чер-2023 | Сучасні підходи до організації дозвілля в закладах індустрії гостинності | Моргулець, О. Б.; Пушкарук, Дар'я Володимирівна |
вер-2023 | Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс" | Городянська, Лариса Володимирівна; Татаровський, Артем Андрійович |
2019 | Формування конкурентних маркетингових стратегій | Довбуш, В. І.; Захарчук, О. Р. |
2019 | Франчайзинг як ефективна форма розвитку малих підприємств в сфері послуг | Ніфатова, О. М.; Литовка, Ю. С. |
29-сер-2023 | Чинники диверсифікації в секторі HoReCa: глобальні тренди | Борисова, Оксана Володимирівна; Пшеничний, Б. М.; Алєксєєнко, В. С. |
2014 | Шляхи вдосконалення сфери послуг в Україні на прикладі економічно розвинених країн | Кузьміна, С. А.; Касперович, Ю. В. |
16-чер-2023 | Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва | Моргулець, О. Б.; Коробкіна, Марина Романівна |