Перегляд зібрання за групою - Теми готельно-ресторанний бізнес

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
А Б В Г Д Е Є Ж З И І Ї Й К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Э Ю Я
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 37 із 37
Дата випускуНазваАвтор(и)
жов-2020Competencies of restaurant staffBudiakova, Olena
2021Conceptual principles of hotel and restaurant business developmentHotra, V.
2020Current state of Ukraine's hotel market under COVID-19 and prospects for its developmentPuzyrova, Polina; Dovbush, V.
2021Formation of an information technology platform to support and develop the hotel businessBiriukova, Yulia
2016Perspective trends in hotel and restaurant business development in Ukraine under integration into the global economic communityGoncharenko, I. M.
чер-2024PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Парафієнко, Анастасія Сергіївна
2021Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговуванняШостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г.
кві-2024Використання автоматизованих систем управління на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуТонких, О. Г.; Тарасенкова, А. Р.
чер-2024Вплив надзвичайних подій на ефективність діяльності ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Коваль, Ю. Р.
2022Вплив розвитку індустрії гостинності для регіонуБудякова, О. Ю.
2019Готельно-ресторанний бізнес в УкраїніБугас, Валерій Васильович; Швачка, Л. Ю.
2023Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний періодМоргулець, О. Б.; Нишенко, О. В.
кві-2024Державне регулювання сфери гостинності в УкраїніТонких, О. Г.; Щербань, О. В.
2023Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинностіБорисова, Оксана Володимирівна; Гринюк, Діана Юріївна
кві-2024Екологічна відповідальність готельно- ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішенняБорисова, О. В.; Ізварін, М. О.
кві-2024Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стануТонких, О. Г.; Черв'як, О. В.
гру-2023Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Костіна, Наталія
гру-2023Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Нишенко, О. В.
2023Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесуНишенко, О. В.
чер-2024Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективиМоргулець, О. Б.; Жеребецький, Максим Миколайович
чер-2023Особливості бюджетного проживання туристів у хостелах міста КиєваМоргулець, О. Б.; Семенчук, Ірина Віталіївна
2024Особливості формування державної політики забезпечення безпеки туристичної галузі та готельно-ресторанного бізнесуАхмедова, Олена Олегівна; Єрмаков, Іван Олегович
25-чер-2024Оцінка сучасного стану та перспектив розвитку індустрії гостинності в УкраїніГородянська, Лариса Володимирівна; Єрємєєва, Л. В.
2021Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльностіПшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г.
кві-2024Реклама та брендинг в готельно-ресторанному бізнесіСтепанова, О. А.; Масюткін, А. С.
2022Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесіМоргулець, О. Б.
гру-2024Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємствСущенко, Олена Анатоліївна; Агаєв, Набі Вахід огли
чер-2024Роль управління персоналом у забезпеченні якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесіМоргулець, О. Б.; Личко, С. С.
чер-2024Стратегії розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стануМоргулець, О. Б.; Сльозкіна, Дарина Вячеславівна
лис-2020Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесуБудякова, О. Ю.
чер-2024Сучасні підходи до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесуМоргулець, О. Б.; Кіщенко, Аміна Андріївна
кві-2023Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвиткуБунтова, Н. В.; Томашук, Юлія Валеріївна
кві-2024Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесіСеменюк, Л. Л.; Ковтонюк, Я. С.
16-чер-2023Управління емоціями та враженнями клієнтів (СЕМ) в готельно-ресторанному бізнесі: основні підходи та прийомиМоргулець, О. Б.; Аверченко, Артем Віталійович
2019Франшиза як ефективний інструмент ведення готельно-ресторанного бізнесуКулак, Н. В.; Мурована, Л. В.
2018Шляхи підвищення ефективності управління персоналом готельно-ресторанного бізнесуНіфатова, О. М.; Ковальова, К. Л.
25-лип-2023Інституційні чинники та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу УкраїниМоргулець, О. Б.; Коробкіна, М. Р.; Вофсі, П. В.