Дата випуску | Назва | Автор(и) |
жов-2020 | Competencies of restaurant staff | Budiakova, Olena |
2021 | Conceptual principles of hotel and restaurant business development | Hotra, V. |
2020 | Current state of Ukraine's hotel market under COVID-19 and prospects for its development | Puzyrova, Polina; Dovbush, V. |
2021 | Formation of an information technology platform to support and develop the hotel business | Biriukova, Yulia |
2016 | Perspective trends in hotel and restaurant business development in Ukraine under integration into the global economic community | Goncharenko, I. M. |
чер-2024 | PR-технології закладів готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Парафієнко, Анастасія Сергіївна |
2021 | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування | Шостак, Н. С.; Редька, В. Ю.; Яворська, О. Г. |
кві-2024 | Використання автоматизованих систем управління на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Тонких, О. Г.; Тарасенкова, А. Р. |
чер-2024 | Вплив надзвичайних подій на ефективність діяльності ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Коваль, Ю. Р. |
2022 | Вплив розвитку індустрії гостинності для регіону | Будякова, О. Ю. |
2019 | Готельно-ресторанний бізнес в Україні | Бугас, Валерій Васильович; Швачка, Л. Ю. |
2023 | Готельно-ресторанний бізнес України у довоєнний, воєнний та післявоєнний період | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
кві-2024 | Державне регулювання сфери гостинності в Україні | Тонких, О. Г.; Щербань, О. В. |
2023 | Диверсифікація виробництва як інструмент підвищення ефетивності діяльності підприємств індустрії туризм та гостинності | Борисова, Оксана Володимирівна; Гринюк, Діана Юріївна |
кві-2024 | Екологічна відповідальність готельно- ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішення | Борисова, О. В.; Ізварін, М. О. |
кві-2024 | Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану | Тонких, О. Г.; Черв'як, О. В. |
гру-2023 | Креативний менеджмент підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Костіна, Наталія |
гру-2023 | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Нишенко, О. В. |
2023 | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | Нишенко, О. В. |
чер-2024 | Нормативно-правове регулювання готельної справи України: проблеми та перспективи | Моргулець, О. Б.; Жеребецький, Максим Миколайович |
чер-2023 | Особливості бюджетного проживання туристів у хостелах міста Києва | Моргулець, О. Б.; Семенчук, Ірина Віталіївна |
2024 | Особливості формування державної політики забезпечення безпеки туристичної галузі та готельно-ресторанного бізнесу | Ахмедова, Олена Олегівна; Єрмаков, Іван Олегович |
25-чер-2024 | Оцінка сучасного стану та перспектив розвитку індустрії гостинності в Україні | Городянська, Лариса Володимирівна; Єрємєєва, Л. В. |
2021 | Прогностична функція бізнес-аналітики у підприємницькій діяльності | Пшеничний, Б. М.; Лабунська, Л. М.; Яворська, О. Г. |
кві-2024 | Реклама та брендинг в готельно-ресторанному бізнесі | Степанова, О. А.; Масюткін, А. С. |
2022 | Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі | Моргулець, О. Б. |
гру-2024 | Розробка напрямів підвищення ефективності готельних та ресторанних підприємств | Сущенко, Олена Анатоліївна; Агаєв, Набі Вахід огли |
чер-2024 | Роль управління персоналом у забезпеченні якості обслуговування в готельно-ресторанному бізнесі | Моргулець, О. Б.; Личко, С. С. |
чер-2024 | Стратегії розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану | Моргулець, О. Б.; Сльозкіна, Дарина Вячеславівна |
лис-2020 | Сучасні виклики організації праці готельно-ресторанного бізнесу | Будякова, О. Ю. |
чер-2024 | Сучасні підходи до мотивації персоналу закладів готельно-ресторанного бізнесу | Моргулець, О. Б.; Кіщенко, Аміна Андріївна |
кві-2023 | Туризм та готельно-ресторанний бізнес: виклики та можливості розвитку | Бунтова, Н. В.; Томашук, Юлія Валеріївна |
кві-2024 | Удосконалення організації та технології надання послуг харчування у готельно-ресторанному бізнесі | Семенюк, Л. Л.; Ковтонюк, Я. С. |
16-чер-2023 | Управління емоціями та враженнями клієнтів (СЕМ) в готельно-ресторанному бізнесі: основні підходи та прийоми | Моргулець, О. Б.; Аверченко, Артем Віталійович |
2019 | Франшиза як ефективний інструмент ведення готельно-ресторанного бізнесу | Кулак, Н. В.; Мурована, Л. В. |
2018 | Шляхи підвищення ефективності управління персоналом готельно-ресторанного бізнесу | Ніфатова, О. М.; Ковальова, К. Л. |
25-лип-2023 | Інституційні чинники та їх вплив на розвиток готельно-ресторанного бізнесу України | Моргулець, О. Б.; Коробкіна, М. Р.; Вофсі, П. В. |